12 november 2012

Vilken helg!

Fredagskvällen började med middag hos Johan och jag fick träffa den största och keligaste katten någonsin! Varför inte skaffa lopisse direkt?!

I lördags var Peter ute på en inte helt lyckad gåsjakt, det hänger en ensam gås och väntar i uterummet. Under tiden gjorde jag moussaka, romtopf (drog ut lite på tiden, skulle förberett i somras så den skulle vara klar till jul, nu blir den klar lagom till min födelsedag i mars istället) och syltade marinerade kastanjer, en burk med whisky och en med rom. Kastanjerna är tajmingen bättre på då de är klara redan om 6 veckor.
Efter en intensiv dag och massor med Elins bullar bildade vi hög med katten Sally (döpt efter Blixten McQueens flickvän i Bilar 2) ännu en jättepisse.



Tänk så gott man kan sova på ett trägolv!




Söndag inleddes starkt med långfrukost framför Big Bang theory medan vi passade kakbak i köket, sirapssnitt och syltgrottor till Janne på fars dag.



Farsdagsmiddag, älgstek hos Peters föräldrar, farfar Karl-Erik var också med. Sen gick Peter och Janne ut i skymningen för att se om det fanns några änder vid bäcken, jag kröp ihop i kökssoffan och läste ikapp de 4 senaste Land.

Sen fick vi erkänna att helgen led mot sitt slut. Packa väskorna för veckan som ligger framför, varva några avsnitt River Cottage och Dexter. Och äta en sista munsbit.



Gonatt gonatt alla vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar