12 augusti 2012

Semestervecka 1

Åh, semester!

Dräneringshålen är igenlagda, rabatterna tillbaka på plats.
I måndags tog jag en roadtrip med Bröderna Falk. En massa ärenden blev uträttade och sen njöt vi ostlyckan på Falbygdens ostbuffe innan ett spontanbesök i Larv. Vilken dag!

Resten av veckan har gått i familjen Hanssons tecken. Föräldrar och syskon har varit på längre och kortare besök.



Luftgevärsskytte, blåbärsplockning, grillade kanadagåslår, målning, rensning i vedboden och mycket mycket mer. Goda frukostar, mysiga kvällsfika och härlig tid med familjen.

Nu har vi gett oss på fönsterprojektet, två fönster är tvättade, skrapade, kittade, oljade och grundade. Fruktansvärt opraktiskt att kittet ska torka i 5 dygn innan man får måla klart! Men det ska gå att få detta projektet igenom innan vi tvingas tillbaka till våra skrivbordsjobb.




Idag har jag tagit första löpturen på 2 veckor, det var tungt men ingen smärta i vaden idag. Midnattsloppet närmar sig med stormsteg och på hemsidan varnar dom för att årets lopp är mer kuperat än tidigare, spara på krafterna så ni klarar stigningen upp till masthuggskyrkan efter 6 km...gah! Det går aldrig!
Men jag hade iallafall en fantastisk utsikt på dagens runda och i övermorgon ger vi oss på det igen.
Nu njuter vi av vår hemgjorda svartvinbärslikör och tittar på Aladdin, inget passar så bra som Disney efter en lång dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar