23 december 2010

På bussen mot familjekramar

Sitter på bussen mot Jönköping för att där sammanstråla med mor och far. Och som simon sa "det är mindre risk för is i växlarna när man åker buss"
Höjdpunkter i dec...Pepparkaksbrobak!
Det blev bara så grymt bra! Peter, vlken fantastisk arkitekt, Simon, vilka skills du visade med kniven. Och Sara, sötaste du, ingen är bättre på att dekorera!

I lördags hade vi julmys med flickorna på bönen. Bästa julklappsleken någonsin, även om sara blev av med sin bananskivare. Den får istället glädja hemma hos Lenells. Flickorna e så fina! Så skönt at ni finns!

Planen för ledigheten är stockholm, alingsås, skerrud, göteborg, skåne (ekeby, smörhålan, löddeköpinge, asmundtorp) så mycket roligt att se fram emot.
Igår hade jag och Peter julklappsbyte, sånna som vi inte orkar släpa runt på tills vi lyckas vara på samma ställe igen. Paketen var misstänkt lika varandra. Han fick 600 kaplastavar av mig..och jag 300 av honom :D vi har vi 1500 tillsammans och kan bygga nästan precis vad som helst!

Har tröttnat lite på att bygga saker som står snyggt, en ännu större utmaning är saker som faller snyggt! Kolla in detta! vi behöver bara öva lite.
Tur att Peters lägenhet ligger på bottenvåningen...

1 kommentar: