21 juli 2011

Lite semesterkänsla

När man jobbar och alla andra har semester så måste man anstränga sig för att göra vardagen lite extra bra. Min plan är att gå in i varje dag som om timmarna mellan 07:00 och 17:30 är arbetsdagar medan resten av dygnets timmar räknas som sommarlov. så mycket tid som möjligt ska läggas på att grilla, bada, sola, läsa, träffa folk man tycker om och bara njuta. Detta beteende kan lätt leda till att även timmarna mellan 07:00 och 09:00 omfördelas till sommarlovet, det är här din karaktär kommer in i leken!

Men nu när Carro åkt hem, vännerna är bortresta och Peter är i Tyskland, kontoret tömts på folk och gatan utanför kontoret är fullt med bara ben och sommarklänningar, då krävs det mer! Sommarklänning på, av med skor och ut på balkongen. Barfota är väldigt mycket förknippat med semester och väldigt lite med kontorsjobb! Sen upptäcker man att man kan se semesterglädje i hur städerskans sommarvikarie viker toalettpappret som en spets som dom brukar göra på hotell och glädjs enormt åt sin förmåga att hitta ljusglimtarna i vardagen.

Om några timmar är det sommarlov igen och jag satsar på en så där regnig sommardag eftersom jag trots timmars arbete fortfarande har 26000 bilder på datorn och inte har kommit längre än till 2008 i min rensning.



1 kommentar: