22 november 2013

Dubbel måndag, dubbel fredag.

Denna veckan har vi åkt upp till huset 2 extra dagar, måndag & torsdag, det gör att veckan känns väldigt mycket kortare. Och med envis beslutsamhet har Peter grävt under huset söndag kväll, måndag kväll och torsdag kväll. Igår hjälpte jag till så gott jag kunde men lera är tungt.
Det känns otroligt bra att arbetet under huset hår framåt igen, frågan är bara hur långt vi hinner innan det blir tjäle där nere, borde dröja till slutet av januari, men man vet ju aldrig. Meteorologer i England varnar för värsta vintern i mannaminne, jättelikt och massor med snö. Men så länge snön kommer innan det blir jättekallt så ska det nog gå bra.

När vi kom upp till huset igår låg det snö på gräsmattan och på taken på fågelborden. Bara pyttelite snö, men med en stjärnklar himmel var höstmörkret inte längre kompakt och ogästvänligt.




-4.2 ute, +13.6 inne. Tror det är nu vi ska skruva upp elementet i sovrummet något. Min naturkunskapslärare på gymnasiet sa att 15 grader var optimalt i sovrummet, och visst kan man ha det så...så länge man ligger under täcket! Men man måste ju gå upp också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar